Başkale Ziraat Odası > Haberler > Odamız Tarım Danışmanları "Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var Projesi" anlatıldı

Başkale'de küçükbaş hayvan yetiştiriciliğinin yaygınlaştırılması amacıyla hazırlanan "Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var Projesi"çiftçilere anlatıldı.

Başkale ilçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Veteriner Hekim Muhammet Sait Yiğit çiftçilere bilgi verildi.

Odanın Tarım Danışmanları Zeynep Özer, Leyla Kural ile çiftçi toplantısı düzenlendi.

Ziraat Odası Tarım Danışmanlarının mahallelerdeki çalışmaları çiftçiler tarafından olumlu karşılanarak kendilerine teşekkür ettiler.

Ş. Şemsi Bayraktar