Başkale Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Başkale Ziraat Odası > Haberler > Bayraktar, Adana, Osmaniye ve Hatay’da deprem bölgelerini ziyaret etti ...

Bayraktar, Adana, Osmaniye ve Hatay’da deprem bölgelerini ziyaret etti ...

15.02.2023- Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Adana, Osmaniye ve Hatay’da incelemelerde bulundu. Depremden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Bayraktar, Türkiye Ziraat Odaları Birliği’nin maddi ve manevi tüm imkânlarıyla yanlarında olduğunu ifade etti.


Bayraktar, Ziraat Odalarında toplantılar yaptı

Yüreğir Ziraat Odası ve Osmaniye Ziraat Odası’nda toplantılar yapan Bayraktar, bölgedeki çiftçilerin durumu hakkında bilgiler aldı.

Bayraktar, deprem dolayısıyla yıkılan Kırıkhan Ziraat Odası’nı yerinde inceledi.

Arsuz Ziraat Odası’nın erzak dağıtım deposunu da ziyaret eden Bayraktar, başta çiftçiler olmak üzere bölgedeki tüm depremzedelerin erzak deposundan ihtiyaçlarını karşıladığını belirtti.

Bayraktar depremzede çiftçiyi ziyaret etti

Depremde evi yıkılan ve tarım aletleri de enkaz altında kalan bir çiftçinin de evini ziyaret eden Bayraktar, akrabalarından çok sayıda kayıp veren çiftçiye başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

Bölgede afetten zarar gören üreticilerin sorunlarını yerinde gören ve öncelikli olarak yapılması gerekenler hakkında bilgi alan Bayraktar, “Birliğimize kayıtlı 5 milyon çiftçimiz ve 754 Odamız daha önce olduğu gibi bu büyük afetin de yaralarını sarmak için elinden geleni yapıyor, yapmaya da devam edecektir. Afetten zarar gören üreticilerimizin sıkıntılarını yerinde gördük ve bize iletilen talepleri ivedilikle yerine getirmek için çalışmalarımıza başladık. Gün, kardeşlik duyguları içinde dayanışma ve yardımlaşma ruhuyla tek yürek olma günüdür” diye konuştu.

Bayraktar’a ziyaretlerinde Türkiye Ziraat Odaları Birliği Başkanvekili Osmaniye Ziraat Odası Başkanı Ahmet Bahadır Sezgin ve Ziraat Odası Başkanları da eşlik etti.