Başkale Ziraat Odası > Haberler > Başkanımız 'dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı..

Başkanımız 'dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı..

Başkale Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi AŞKAN 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Başkan AŞKAN mesajında şu ifadelere yer verdi: İnsan olabilmenin en temel unsurudur kadın. Ki onlar “Cennet annelerin ayakları altındadır” sözünün muhatabıdır.Sevgi ve saygıyı fazlasıyla hak eden kadınlarımız,  fabrikada, tarlada, bahçede, evde her türlü zorluğa karşı durup aile yaşamımızda da bizlerin en büyük destekticisidir. Kadınlarımızın günü bir gün değil, nefes aldığımız her gündür.
Aşkan, kadın çiftçilerin sorunlarını her platformda dile getirmeye devam edeceklerini bildirerek, başta eli nasırlı kadın çiftçilerimiz olmak üzere Başkale 'nin çiftçi kadınları ve tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.
 Başkale Ziraat Odası Başkanlığı olarak bu Emeklerinden dolayı kendilerine sonsuz teşekkürlerimi, sevgi ve saygılarımı sunuyorum dedi.