Başkale Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Başkale Ziraat Odası > Haberler > Kaymakam Çelik’ten Ziraat Odasına Hayırlı Olsun Ziyareti...

Kaymakam Çelik’ten Ziraat Odasına Hayırlı Olsun Ziyareti...

Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekili Sn. Mustafa ÇELİK, geçtiğimiz günlerde yapılan 5. Olağan Genel Kurulda yeniden Başkale Ziraat Odası Başkanlığına seçilen Sn. Rahmi AŞKAN ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu Memnuniyeti dile getiren Ziraat Odası Başkanımız Rahmi AŞKAN , Bizler Başkale Ziraat Odası olarak çiftçilerimizin her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz. Faydalı olacak her şeyi oda olarak yapmaya hazırız. Başkale Ziraat Odası’nın ismini yaptığımız çalışmalarla herkese duyuracağız. Yaptığımız her işten ve projelerimizden haberiniz olacak. Tarımsal ve Hayvansal bütün konularda bilgi alışverişinde bulunduk. Bize hayırlı olsun ziyaretinde bulunan sayın Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekili Sn. Mustafa ÇELİK ’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekili Sn. Mustafa ÇELİK, ziyarette yaptığı konuşmada, "İlk öncelikle yeni göreviniz hayırlı olsun. Tabii ki toprakları verimli ve zengin olan bir memlekette yaşıyoruz. Bu nedenle tarımla ilgili olan projeler konusunda çiftçilerimizi yöneltelim. Tarım için ne yapılması gerekiyorsa özveri, birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız. İlçemizde bulunan diğer tarım kuruluşlarıyla dayanışma, birlik ve beraberlik içerisinde olmalısınız. Sizleri ilgilendiren projeleri yakından takip edin. Oda olarak yeni projeler üretmeye çalışın. "Çiftçilerimizin yeni sezonda topladıkları ürünleri inşallah emeklerinin karşılığı olarak kendilerine döner. Ben buradan bütün çiftçilerimize bereketli kazançlar diliyorum.
Yapılan seçimde Rahmi AŞKAN Ziraat Odası Başkanlığına yeniden seçilmesi nedeniyle kendisine ve yönetimine başarılar diliyorum.

Ziraat Odası Başkanı Rahmi AŞKAN ise; “Ziyaretinden dolayı Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekili Sn. Mustafa ÇELİK 'e teşekkür ediyoruz. Buraya çiftçilerimiz için dün olduğu gibi bugünde hizmet etmeye geldik, beni yeniden bu göreve layık gördükleri için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.