Başkale Ziraat Odası > Haberler > Başkanımız ’dan Anneler Günü Mesajı...

Başkanımız ’dan Anneler Günü Mesajı...

Başkale Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi AŞKAN Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan AŞKAN , “karşılıksız sevgileriyle sabırla bizleri büyüten, şefkat ve fedakarlıklarını bizlerden esirgemeyen bütün annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun” dedi. AŞKAN  , Anneler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, ailenin ve toplumun temeli olan, nesilleri yetiştiren annelerin, çocuklarını büyütürken gösterdikleri özveri ve sabrın yüce bir davranış olduğunu vurguladı. Gelecek nesillerin sağlıklı, mutlu, sevgi dolu yaşamasında en büyük payın annelere ait olduğunu herkesin bilmesi gerektiğini bildiren Korkmaz, annelerin hakkını, ne çocukların ne de tüm toplumun hiçbir zaman ödeyemeyeceğini belirtti. Başkan AŞKAN , şunları kaydetti:  “Hadis-i Şerif’te de vurgulandığı gibi ‘cennet annelerin ayaklarının altındadır’. Annelerimizin değerini, kıymetini, kadrini iyi bilmeliyiz.    Bu vesileyle bütün annelerimizin yanı sıra, bağında, bahçesinde, tarlasında, ağılında, ahırında canla başla çalışan ve bunların yanı sıra annelik görevini de büyük bir özveriyle yürüten çiftçi annelerimizin de Anneler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.”  Dedi