Başkale Ziraat Odası > Haberler > BAŞKANIMIZ 'DAN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

BAŞKANIMIZ 'DAN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Başkale Ziraat Odası Başkanımız  Rahmi AŞKAN 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan AŞKAN mesajında; ‘Öğretmenler Ülkemizi gelecekte yeni ufuklara taşıyacak olan çocuklarımızı her türlü bilgi ve beceri ile donatan kutsal bir mesleğin mensuplarıdır. Her zaman sevgi ve saygıyla andığımız değerli öğretmenlerimizin en büyük mutluluk ve onur kaynağı, yetiştirdikleri öğrencileridir. Hayatımızda başarılı olduğumuz her alanda öğretmenlerimizin emeği vardır. Ülkemizin geleceğini onlar kurmaktadır. Öğretmenlerimizin yaktığı ilim feneriyle cehaletin karanlıklarından kurtulabiliyoruz. Biliyoruz ki; aydınlık yarınlarımızın, toplum olarak sahip olduğumuz gücün ve konumların ardında öğretmenlerimizin tebessüm dolu çehreleri, ilim soluyan tertemiz nefesleri ve hiç bitmeyen öğretme aşkları yatmaktadır. Bu nedenle öğretmenlerimize her daim minnettarız ve minnettar kalmaya da devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle Başta Başöğretmen Mustafa Kemal  olmak üzere  tüm  öğretmenlerimizin, 24 Kasım Öğretmenler Gününü yürekten kutluyor, minnet ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.