Başkale Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Başkale Ziraat Odası > Haberler > Başkan AŞKAN ’dan, (TZOB) Genel Başkanı Ş. Şemsi BAYRAKTAR ’a ziyaret..

Başkan AŞKAN ’dan, (TZOB) Genel Başkanı Ş. Şemsi BAYRAKTAR ’a ziyaret..

Başkale Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Rahmi AŞKAN, (TZOB)Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Ş.Şemsi BAYRAKTAR’I  Ankara’da ziyaret etti.

Bir dizi program için Ankara’ya giden Başkale Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Rahmi AŞKAN, (TZOB)Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi BAYRAKTAR ’ı ziyaret ederek, gerçekleştirilen çalışmalar ve ilçedeki tarımsal faaliyetler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

TZOB Genel Başkanı Şemsi BAYRAKTAR ’a misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eden Başkanımız AŞKAN, “Ülkemizin önemli kuruluşlarından olan Türkiye Ziraat Odaları Birliği’nin Genel Başkanı Sayın Şemsi BAYRAKTAR ’ı ziyaret ettim. Başkale için attığımız her adımda yanımızda olan ve bize desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen Genel başkanımıza teşekkür diyorum. Başkalemizi dahada güzelleştirmek için el birliği içinde çalışmaya devam edeceğiz inşallah. Kendisine misafirperverliklerinden ve ilçemize olan katkılarından dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.