Başkale Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Başkale Ziraat Odası > Haberler > Başkale Ziraat Odası Yönetim Kurulu köylerde üreticilere destek olması için görevlendirdiği Tarım Danışmanları Çiftçinin her türlü sorununda yanında oluyor.

Başkale Ziraat Odası Yönetim Kurulu köylerde üreticilere destek olması için görevlendirdiği Tarım Danışmanları Çiftçinin her türlü sorununda yanında oluyor.


Başkale Ziraat Odasi Tarimsal Yayim Ve Danişmanlik Hizmetleri ,ilçeye bağlı mahalle mahalle gezerek çiftçilerle görüşüp sorunlarını dinledi. Ziraat Odası tarımsal danışmanları Zeynep ÖZER Leyla KURAL ve ilçe Tarım personel Veteriner Hekimi Muhammet Sait YİĞİT Tarım, Hayvancılık ve Zirai mücadele konularında üreticileri bilgilendirdi. Başkale Ziraat Odası tarım danışmanları, hayvancılık yapan çiftçileri ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Ziraat Odası Başkanımız Rahmi AŞKAN ise yaptığı açıklamasında; Odamızın Tarım danışmanlarımız mahallelere giderek, üreticilerimize ve çiftçilerimize hazırladığımız broşürleri dağıtarak bilgilendiriyorlar. Danışmanlık kapsamındaki üyelerimizi ziyaret ederek sorunlarını dinliyor, çözüm önerileri sunuyorlar , ziyaret edip görüş belirtiyoruz, dedi.

Ziraat Odası Tarım Danışmanlarının mahallelerdeki çalışmaları çiftçiler tarafından olumlu karşılanarak kendilerine teşekkür ettiler.