Başkale Ziraat Odası > Haberler > Başkale Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Aşkan’dan Teşekkür Mesajı

Başkale Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Aşkan’dan Teşekkür Mesajı

Bazı temaslarda bulunmak üzere ilimize teşrif eden ve Başkale Gelincik Sınır Kapısı’nın açılmasını gündeme alan Ticaret Bakan Yardımcısı Sn. Özgür Volkan Ağar ve beraberindeki heyete ayrıca Van Valisi Sn. Dr. Ozan Balcı, Başkale Kaymakamı Sn. Mustafa Çelik, Van Ak Parti İl Başkanı Sn. Kayhan Türkmenoğlu, Van Ak Parti Milletvekili Sn. Osman Nuri Gülaçar,  Başkale Ak Parti İlçe Başkanı Sn. Muğdat Saruhan, İhracat Genel Müdürü Sn. Mehmet Ali Kılıçkaya, Gümrükler Genel Müdürü Sn. Mustafa Gümüş, İç Ticaret Genel Müdürü Sn. Adem Başar’a Van TSO Başkanı Sn. Necdet Takva, Van ESOB Başkanı Sn. İsa Berge, Van Şoförler  ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Sn. Emin Tuğrul’a teşekkür ederim.