Başkale Ziraat Odası

ZOBİS
Başkale Ziraat Odası > Haberler > Başkale Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Aşkan her yıl geleneksel olarak kutlanan 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü olması münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Aşkan yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: Toplumun haber alma hakkını sağlayan, doğru ve tarafsız bir şekilde çalışarak kamuoyunu aydınlatan, halkımızın bilgilenmesi ve bilinçlenmesi için önemli bir görev üstlenen gazeteciler
21 Ekim Dünya Gazeteciler Gününü tebrik ediyor, görevlerini yaparken hayatlarını kaybeden basın çalışanlarını rahmetle anıyor,
tüm gazeteci arkadaşlarımızın bu özel gününü kutluyor, çalışmalarında sonsuz başarılar diliyorum." Dedi.