Başkale Ziraat Odası > Haberler > YÖNETİM KURULU BAŞKANI RAHMİ AŞKAN 21 EKİM DÜNYA GAZETECİLER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

Başkale Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Aşkan 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü Kutlama Mesajı Yayımladı.

Başkan Aşkan , mesajında şu görüşlere yer verdi: Çok zor şarttlarda, gecesini gündüze katarak görevini layıkıyla yapmaya çalışan basın mensuplarının halkın gözü ve kulağı olduğunu, tarafsız habercilik anlayışıyla topluma yön veren, halkın doğru haber alması için çaba gösteren basın mensuplarının gününü en içten dilekleriyle kutladığını ifade ederek ‘’ Toplum için basın vazgeçilmez bir unsurdur, demokrasinin ve adaletli bir yaşamın teminatıdır basın mensupları. Gazetecilik bir onurlu meslektir. Kalemi kiralanmaz, satın alınmaz ve sadece haklıdan yana mücadele verir.Bu duygu ve düşüncelerle -zor koşullar altında halkımıza bilgi alışverişi sağlayan değerli basın çalışanlarının, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Gününü tebrik ediyor, görevlerini yaparken hayatlarını kaybeden basın çalışanlarını rahmetle anıyor, tüm basın çalışanlarına meslek hayatlarında başarılar diliyorum dedi..”