Başkale Ziraat Odası > Haberler > BAŞKANIMIZ Sayın Rahmi AŞKAN ’dan (ÇKS) Çiftçi Kayıt Sistemini için Son Hafta Uyarısı

Başkale Ziraat Odası Başkanı Rahmi AŞKAN Çiftçi Kayıt Sistemi başvuru süresinde son haftaya girildiği konusunda uyarılarda bulundu.

AŞKAN.Çiftçi Kayıt Sistemi kapsamında desteklerden yararlanmak isteyen çiftçilerin kayıt sistemine başvuru yapmalarını unutmamaları için çağrıda bulundu. Başvuru için son haftaya girildiğini hatırlatan AŞKAN, "Çiftçi Kayıt Sistemine kaydı olmayan çiftçilerimizin desteklerden yararlanması mümkün değildir. Bundan dolayı Çiftçi Kayıt Sistemi başvurusu ihmal edilmemelidir. Çiftçilerimizin, 2018 yılı desteklerinden faydalanabilmeleri için odamızdan alacakları çiftçi belgesi ve diğer belgeler ile birlikte İlçe Tarım Müdürlüğüne başvuru yapmaları gerekiyor" dedi.

AŞKAN , 30 Haziran tarihlerinin de tatil gün olduğu da vurgulayarak, "Herhangi bir sorun yaşanmaması için 29 Haziran 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar çiftçilerimizin başvurularını tamamlamaları yararlarına olacaktır" diye konuştu.

Web sayfamız http://baskale.ziraatodasi.org.tr/

BAŞKALE ZİRAAT ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI RAHMİ AŞKAN